Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Effect of oil phase type and lutein loading on emulsifying properties and in vitro digestion of mandarin peel pectin emulsions
 
 
Titel: Effect of oil phase type and lutein loading on emulsifying properties and in vitro digestion of mandarin peel pectin emulsions
Auteur: Li, Yifan
Li, Ruoxuan
Han, Guoliang
Li, Bowen
Xu, Zhenzhen
Pan, Siyi
Liu, Fengxia
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 194 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland