Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the chemical composition and structural properties of beef tallow from different adipose tissues on bread quality
 
 
Titel: Effect of the chemical composition and structural properties of beef tallow from different adipose tissues on bread quality
Auteur: Zeng, Zhilong
Qin, Xiaoli
Wang, Haoyuan
Chen, Zhaojun
Huang, Dabing
Xiang, Dao
Liu, Xiong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland