Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Effect of “shape” on technological properties and nutritional quality of chickpea-corn-rice gluten free pasta
 
 
Titel: Effect of “shape” on technological properties and nutritional quality of chickpea-corn-rice gluten free pasta
Auteur: Suo, Xinying
Dall’Asta, Margherita
Giuberti, Gianluca
Minucciani, Michele
Wang, Zhangcun
Vittadini, Elena
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland