Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different drying methods on the quality characteristics and non-volatile taste compounds of Hypsizygus marmoreus pileus and stipe
 
 
Titel: Effect of different drying methods on the quality characteristics and non-volatile taste compounds of Hypsizygus marmoreus pileus and stipe
Auteur: Wang, Yonglun
Gui, Xiangru
Jia, Mingyue
Dong, Xiaobo
Li, Mei
Xu, Huaide
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland