Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Effect of 2-alkenals on the Maillard reaction of cysteine-glucose: Initial stage intermediate formation and flavor compound generation pathways
 
 
Titel: Effect of 2-alkenals on the Maillard reaction of cysteine-glucose: Initial stage intermediate formation and flavor compound generation pathways
Auteur: Du, Wenbin
Wang, Yutang
Ma, Qianli
Li, Xuejie
Bai, Shuang
Cui, Weiye
Fan, Bei
Wang, Fengzhong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland