Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 116 van 125 gevonden artikelen
 
 
  The effect of pH and heating on the aggregation behavior and gel properties of beef myosin
 
 
Titel: The effect of pH and heating on the aggregation behavior and gel properties of beef myosin
Auteur: Yu, Chuanlong
Chen, Lingli
Xu, Mingsheng
Ouyang, Kehui
Chen, Hui
Lin, Suyun
Wang, Wenjun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 116 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland