Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Chemical, microbial, and sensory characteristics of traditional cow ghee as affected by modified atmospheric packaging
 
 
Titel: Chemical, microbial, and sensory characteristics of traditional cow ghee as affected by modified atmospheric packaging
Auteur: Nekera, Kasahun D.
Tola, Yetenayet B.
Gemechu, Alganesh T.
Kuyu, Chala G.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 190 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland