Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of the changes in structural modification, physicochemical properties, and water distribution of porcine myofibrillar proteins induced by sub-freezing short storage (−6 °C and −12 °C, 7 d)
 
 
Titel: Analysis of the changes in structural modification, physicochemical properties, and water distribution of porcine myofibrillar proteins induced by sub-freezing short storage (−6 °C and −12 °C, 7 d)
Auteur: Zhu, Mingming
Xing, Yi
Li, Huijie
Song, Zhaojun
Zong, Jiaxing
Zhao, Shengming
Ma, Changming
Ma, Hanjun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 190 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland