Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Fruit and vegetable by-products as source of bioactive compounds to preserve handmade fresh pasta
 
 
Titel: Fruit and vegetable by-products as source of bioactive compounds to preserve handmade fresh pasta
Auteur: Panza, Olimpia
Lacivita, Valentina
Tarantino, Francesca
Manzi, Antonella
Conte, Amalia
Del Nobile, Matteo Alessandro
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 190 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland