Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Exploration on the quality changes and flavour characteristics of freshwater crayfish (Procambarus clarkia) during steaming and boiling
 
 
Titel: Exploration on the quality changes and flavour characteristics of freshwater crayfish (Procambarus clarkia) during steaming and boiling
Auteur: Li, Jinlin
Zhang, Quan
Peng, Bin
Hu, Mingming
Zhong, Bizhen
Yu, Cheng-wei
Tu, Zongcai
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 190 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland