Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Lactobacillus acidophilus fermentation on bioaccessibility: The relationship between biotransformation and antioxidant activity of apple polyphenols based on metabolomics
 
 
Titel: Effect of Lactobacillus acidophilus fermentation on bioaccessibility: The relationship between biotransformation and antioxidant activity of apple polyphenols based on metabolomics
Auteur: Ran, Junjian
Su, Yiwei
Wang, Ping
Yang, Wei
Li, Ruixue
Jiao, Lingxia
Zhao, Ruixiang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 190 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland