Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Effects of glutathione on structural and digestibility properties of high-hydrostatic-pressure-gelatinized maize starch with different amylose/amylopectin ratios
 
 
Titel: Effects of glutathione on structural and digestibility properties of high-hydrostatic-pressure-gelatinized maize starch with different amylose/amylopectin ratios
Auteur: Lin, Derong
Zhao, Jingjing
Wang, Zhengwu
Qin, Wen
Wu, Zhijun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 188 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland