Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of microbial diversity and important off-odor compounds in fermented Ma bamboo shoots (Dendrocalamus latiflorus Munro)
 
 
Titel: Characterization of microbial diversity and important off-odor compounds in fermented Ma bamboo shoots (Dendrocalamus latiflorus Munro)
Auteur: Hu, Tong
Zhu, Jinhui
Chai, Yinghan
Qiao, Pei
Yi, Kuixin
Li, Shiwen
Liu, Renjie
Zhong, Weihong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 188 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland