Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Basic amino acids treatment prior to spray drying improved the functional properties and flavor attributes of soy protein isolate
 
 
Titel: Basic amino acids treatment prior to spray drying improved the functional properties and flavor attributes of soy protein isolate
Auteur: Li, Jing
Ye, Shuxin
Wend-Soo Zongo, Abel
Li, Jing
Li, Bin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 188 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland