Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the autochthonous starter culture on physicochemical, microbiological, and sensory characteristics of traditional colombian double-cream cheese: A kinetic approach
 
 
Titel: Effect of the autochthonous starter culture on physicochemical, microbiological, and sensory characteristics of traditional colombian double-cream cheese: A kinetic approach
Auteur: Diaz-Morales, Laura Jazmín
Sepúlveda-Valencia, José Uriel
Valdés-Duque, Beatriz E.
Osorio-Tobón, J. Felipe
Durango-Zuleta, Mónica María
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 185 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland