Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Effect of starch type on the physicochemical and emulsifying properties of amorphous starch–whey protein isolate mixtures
 
 
Titel: Effect of starch type on the physicochemical and emulsifying properties of amorphous starch–whey protein isolate mixtures
Auteur: Wang, Mingchun
Shen, Yue
Wang, Bangquan
Liu, Si
Zhu, Peilei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 185 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland