Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of microbial community in Linyi fermented pork sausage and their correlation with quality: effects of the single Lactobacillus starter
 
 
Titel: Characteristics of microbial community in Linyi fermented pork sausage and their correlation with quality: effects of the single Lactobacillus starter
Auteur: Zhang, Yanzeng
Zhao, Wenjun
Lu, Hui
Yan, Chengying
Yan, Qingguo
Yao, Xianqi
Wang, Wei
Kang, Dacheng
Liu, Yunguo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 185 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland