Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 143 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic use of fermentation and extrusion processing to design plant protein-based sausages
 
 
Titel: Synergistic use of fermentation and extrusion processing to design plant protein-based sausages
Auteur: Valtonen, Anniina
Aisala, Heikki
Nisov, Anni
Nikinmaa, Markus
Honkapää, Kaisu
Sozer, Nesli
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 143 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland