Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 142 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic effects of microcrystalline cellulose and xanthan gum on the stability of milk fat-based UHT whipping cream
 
 
Titel: Synergistic effects of microcrystalline cellulose and xanthan gum on the stability of milk fat-based UHT whipping cream
Auteur: Wang, Jidong
Liu, Zhenmin
Zheng, Yuanrong
Hong, Qing
Wang, Qinggang
Xu, Xingmin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 142 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland