Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 113 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties and antioxidant potential of protein isolate from camellia cake (Camellia oleifera Abel.): Effect of different processing techniques on industrial scale
 
 
Titel: Physicochemical properties and antioxidant potential of protein isolate from camellia cake (Camellia oleifera Abel.): Effect of different processing techniques on industrial scale
Auteur: Yu, Wang
Zhong, Haiyan
Fang, Xuezhi
Du, Menghao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 113 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland