Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 112 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and technological properties of pracaxi oil, cupuassu fat and palm stearin blends enzymatically interesterified for food applications
 
 
Titel: Physicochemical and technological properties of pracaxi oil, cupuassu fat and palm stearin blends enzymatically interesterified for food applications
Auteur: Albuquerque da Silva, Dayala
Manoel da Cruz Rodrigues, Antonio
Oliveira dos Santos, Adenilson
Salvador-Reyes, Rebeca
Meller da Silva, Luiza Helena
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 112 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland