Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Plant lipid sources in fermented pea protein gels: Emulsion stability and gel microstructure
 
 
Titel: Plant lipid sources in fermented pea protein gels: Emulsion stability and gel microstructure
Auteur: Masiá, Carmen
Keshanidokht, Shaghayegh
Due Preisler, Lærke
Risbo, Jens
Jensen, Poul Erik
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 182 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland