Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Correlation between microbiota and volatile flavor compounds during inoculated fermentation of Chinese Pickled pepper (Paojiao)” [LWT - Food Science and Technology 178, article number 114642]
 
 
Titel: Corrigendum to “Correlation between microbiota and volatile flavor compounds during inoculated fermentation of Chinese Pickled pepper (Paojiao)” [LWT - Food Science and Technology 178, article number 114642]
Auteur: Tian, Yexin
Mu, Yingchun
Su, Wei
Qi, Qi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 181 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland