Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of high internal phase emulsions stabilized by protein glutaminase-deamidated wheat gluten
 
 
Titel: Characterization of high internal phase emulsions stabilized by protein glutaminase-deamidated wheat gluten
Auteur: Ma, Shujie
Liu, Xiao
Zhou, Jingwen
Sun, Yuanxia
Zhang, Guoqiang
Li, Jianghua
Du, Guocheng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 179 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland