Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of water-in-oil Pickering emulsion stabilized by Camellia oleifera seed cake protein and its application as EGCG delivery system
 
 
Titel: Preparation of water-in-oil Pickering emulsion stabilized by Camellia oleifera seed cake protein and its application as EGCG delivery system
Auteur: Cui, Chuanjian
Wei, Ziqi
Hong, Zhibo
Zong, Jianfa
Li, Hongfang
Peng, Chuanyi
Cai, Huimei
Hou, Ruyan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 179 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland