Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Mechanism of off-color formation in potato chips fried in oil systems containing ascorbic acid as a stabilizer
 
 
Titel: Mechanism of off-color formation in potato chips fried in oil systems containing ascorbic acid as a stabilizer
Auteur: Iglesias-Carres, Lisard
Racine, Kathryn C.
Chadwick, Sydney
Nunn, Candace
Kalambur, Sathya B.
Neilson, Andrew P.
Ferruzzi, Mario G.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 179 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland