Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Improving the surface tackiness of frozen cooked noodles by the addition of glutenin, gliadin, and gluten
 
 
Titel: Improving the surface tackiness of frozen cooked noodles by the addition of glutenin, gliadin, and gluten
Auteur: Wang, Yuan-Hui
Zhang, Ya-Ru
Wang, Xi
Yang, Yue-Ying
Guo, Wei-Min
Fei, Ying-Xiang
Qiao, Lin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 179 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland