Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Maillard conjugates of peptides and polydextrose on Antarctic krill oil emulsion stability and digestibility
 
 
Titel: Effect of Maillard conjugates of peptides and polydextrose on Antarctic krill oil emulsion stability and digestibility
Auteur: Cui, Fangchao
Wang, Qianqian
Han, Lingyu
Wang, Dangfeng
Li, Jianrong
Li, Tingting
Li, Xuepeng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 179 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland