Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Effects of fibre addition and processing on the stability, rheology and in vitro gastric digestion of whey protein-xanthan gum stabilised emulsions with high oil phase
 
 
Titel: Effects of fibre addition and processing on the stability, rheology and in vitro gastric digestion of whey protein-xanthan gum stabilised emulsions with high oil phase
Auteur: Kasprzak, Mirosław M.
Berski, Wiktor
Krystyjan, Magdalena
Jamróz, Ewelina
Florczuk, Aleksandra
Tkaczewska, Joanna
Zając, Marzena
Domagała, Jacek
Lett, Aaron M.
Ptasznik, Stanisław
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 178 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland