Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Shelf-life extension of leavened bakery products by using bio-protective cultures and type-III sourdough
 
 
Titel: Shelf-life extension of leavened bakery products by using bio-protective cultures and type-III sourdough
Auteur: Calasso, Maria
Marzano, Marinella
Caponio, Giusy Rita
Celano, Giuseppe
Fosso, Bruno
Calabrese, Francesco Maria
De Palma, Domenico
Vacca, Mirco
Notario, Elisabetta
Pesole, Graziano
De Angelis, Maria
De Leo, Francesca
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 177 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland