Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Rutin as an alternative to partial salt improves dough structure, microbial communities, and quality traits in traditional fermented dried noodles
 
 
Titel: Rutin as an alternative to partial salt improves dough structure, microbial communities, and quality traits in traditional fermented dried noodles
Auteur: Guo, Xiulan
Zhang, Beibei
Liu, Sunpeng
Fan, Chengmeng
Tang, Renyong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 177 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland