Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Preservation of stewed beef chunks by using calcium propionate and tea polyphenols
 
 
Titel: Preservation of stewed beef chunks by using calcium propionate and tea polyphenols
Auteur: Yang, Xiaodong
Zhang, Songshan
Lei, Yuanhua
Wei, Meng
Liu, Xiaochang
Yu, Haojie
Xie, Peng
Sun, Baozhong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 176 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland