Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Formation and physical characterization of soy protein-isoflavone dispersions and emulsions
 
 
Titel: Formation and physical characterization of soy protein-isoflavone dispersions and emulsions
Auteur: Pereira, Garinn M.
Jun, Soojin
Li, Qing X.
Wall, Marisa M.
Ho, Kacie K.H.Y.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 176 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland