Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Effects of adding citrus fiber with different chemical compositions and physicochemical properties on the cooking yield of spiced beef
 
 
Titel: Effects of adding citrus fiber with different chemical compositions and physicochemical properties on the cooking yield of spiced beef
Auteur: Zhang, Mingcheng
Wang, Zu
Wu, Jincheng
Lu, Jiafeng
Liu, Dengyong
Huang, Yunxia
Lv, Guang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 176 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland