Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different salt substitutions on the decomposition of lipids and volatile flavor compounds in restructured duck ham
 
 
Titel: Effect of different salt substitutions on the decomposition of lipids and volatile flavor compounds in restructured duck ham
Auteur: Chen, Chen
Fan, Xiankang
Hu, Yangyang
Zhou, Changyu
Sun, Yangying
Du, Lihui
Pan, Daodong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 176 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland