Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Development and characterization of the freeze-thaw and oxidative stability of edible rice bran wax-gelatin biphasic gels
 
 
Titel: Development and characterization of the freeze-thaw and oxidative stability of edible rice bran wax-gelatin biphasic gels
Auteur: Cho, Karin
Tarté, Rodrigo
Acevedo, Nuria C.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 174 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland