Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Cryoprotective effect of collagen hydrolysates from squid skin on frozen shrimp and characterizations of its antifreeze peptides
 
 
Titel: Cryoprotective effect of collagen hydrolysates from squid skin on frozen shrimp and characterizations of its antifreeze peptides
Auteur: Cao, Shaoqian
Cai, Jinxiu
Wang, Xiuzi
Zhou, Kenan
Liu, Liang
He, Luyao
Qi, Xiangyang
Yang, Hua
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 174 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland