Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 168 gevonden artikelen
 
 
  Effect of drying profiles on surface structure changes of durum wheat pasta during the boiling process
 
 
Titel: Effect of drying profiles on surface structure changes of durum wheat pasta during the boiling process
Auteur: Ohmura, Masato
Matsumiya, Kentaro
Maeda, Tatsuro
Fujita, Akio
Hayashi, Yukako
Matsumura, Yasuki
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 173 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 168 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland