Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 168 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of potential Wickerhamomyces anomalus to improve the quality of Cabernet Sauvignon wines by mixed fermentation with Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: Comparison of potential Wickerhamomyces anomalus to improve the quality of Cabernet Sauvignon wines by mixed fermentation with Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Wang, Jun
Yan, Juanjuan
Zhang, Wenjia
Zhang, Yuxiu
Dong, Zhigang
Luo, Hua
Liu, Min
Su, Jing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 173 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 168 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland