Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound combined with carrageenan and curdlan addition improved the gelation properties of low-salt chicken meat paste
 
 
Titel: Ultrasound combined with carrageenan and curdlan addition improved the gelation properties of low-salt chicken meat paste
Auteur: Zhao, Xue
Zhou, Chang
Xu, Xinglian
Zeng, Xianming
Xing, Tong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland