Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 64 gevonden artikelen
 
 
  The impact of sous vide braising on the sensory characteristics and heterocyclic amines contents of braised chicken
 
 
Titel: The impact of sous vide braising on the sensory characteristics and heterocyclic amines contents of braised chicken
Auteur: Cheng, Yi-qun
Wang, Di
Zhang, Cheng-jun
Zhu, Xian-can
Zhu, Zong-shuai
Lei, Yang
Huang, Ming
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland