Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Application of ultrasound-assisted alkaline extraction for improving the solubility and emulsifying properties of pale, soft, and exudative (PSE)-like chicken breast meat protein isolate
 
 
Titel: Application of ultrasound-assisted alkaline extraction for improving the solubility and emulsifying properties of pale, soft, and exudative (PSE)-like chicken breast meat protein isolate
Auteur: Li, Ke
Li, San-Ying
He, Ya-Yue
Wang, Yan-Qiu
Zhang, Yi-Xue
Zhao, Ying-Ying
Du, Man-Ting
Wang, Yu
Wang, Yun-Tao
Bai, Yan-Hong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland