Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of key fungi and their effect on the edible quality of HongJun tofu, a Chinese fermented okara food
 
 
Titel: Analysis of key fungi and their effect on the edible quality of HongJun tofu, a Chinese fermented okara food
Auteur: Qiu, Yuanxin
Li, Cungang
Dong, Hao
Yuan, Hairu
Ye, Shuangling
Huang, Xiaolu
Zhang, Xuelian
Wang, Qun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland