Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Correlation between autochthonous microbial communities and flavor profiles during the fermentation of mustard green paocai (Brassica juncea Coss.), a typical industrial-scaled salted fermented vegetable
 
 
Titel: Correlation between autochthonous microbial communities and flavor profiles during the fermentation of mustard green paocai (Brassica juncea Coss.), a typical industrial-scaled salted fermented vegetable
Auteur: Wang, Dongdong
Chen, Gong
Tang, Yao
Li, Jiayi
Huang, Runqiu
Ye, Meizuo
Ming, Jianying
Wu, Yalong
Xu, Fei
Lai, Xingyue
Zhang, Qisheng
Zhang, Wenxue
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland