Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant activity of yeast derivatives: Evaluation of their application to enhance the oxidative stability of white wine
 
 
Titel: Antioxidant activity of yeast derivatives: Evaluation of their application to enhance the oxidative stability of white wine
Auteur: Nioi, Claudia
Lisanti, Maria Tiziana
Meunier, Fabrice
Redon, Pascaline
Massot, Arnaud
Moine, Virginie
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 171 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland