Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the hydration promotion and cooking quality improvement of adlay seed by high hydrostatic pressure
 
 
Titel: Exploring the hydration promotion and cooking quality improvement of adlay seed by high hydrostatic pressure
Auteur: Ding, Yangyue
Wang, Mingyang
Wang, Jiarong
Diao, Jingjing
Wu, Yue
Cheng, Jianjun
Ban, Qingfeng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 171 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland