Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Influence of protein ratios on the structure and gel properties of soybean-wheat co-precipitated proteins
 
 
Titel: Influence of protein ratios on the structure and gel properties of soybean-wheat co-precipitated proteins
Auteur: Tian, Tian
Tong, Xiaohong
Ren, Kunyu
Cao, Jia
Yuan, Yue
Yang, Jinjie
Zhu, Jianyu
Miao, Liming
Yang, Sai
Yu, Aihua
Wang, Huan
Jiang, Lianzhou
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 170 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland