Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Improving the quality of fermented soybean products using low-frequency airborne ultrasonicated Koji
 
 
Titel: Improving the quality of fermented soybean products using low-frequency airborne ultrasonicated Koji
Auteur: Kim, Do-Yeong
Kim, Ji-Ho
Shin, Han-Seung
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland