Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation of catechin or curcumin in co-crystallized sucrose: Fabrication, characterization and application in beef meatballs
 
 
Titel: Encapsulation of catechin or curcumin in co-crystallized sucrose: Fabrication, characterization and application in beef meatballs
Auteur: Wang, Hengpeng
Gao, Sumin
Zhang, Di
Wang, Yinlan
Zhang, Yu
Jiang, Songsong
Li, Bing
Wu, Danxuan
Lv, Guanhua
Zou, Xiaobo
Meng, Xiangren
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland