Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Effect of roasting treatment on the micromorphology, gelatinization, structure, and digestibility of whole oat flour
 
 
Titel: Effect of roasting treatment on the micromorphology, gelatinization, structure, and digestibility of whole oat flour
Auteur: Gu, Yujuan
Qian, Xiaojie
Sun, Binghua
Tian, Xiaoling
Wang, Xiaoxi
Ma, Sen
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland